DECIDIS SURVEY RAPPORT

Demokratisk deltagelse via digitale medier 2017

Denne rapport præsenterer fund og analyser fra en repræsentativ undersøgelse af danskernes brug af digitale medier og demokratiske deltagelse. Undersøgelsen er foretaget af Gallup for DECIDIS i december 2017 blandt 1550 danskere fra 16 år og op. Rapporten belyser udvalgte områder, som dækkes af undersøgelsen, herunder danskernes brugaf sociale medier; mediebrug i forhold til lokal, national og international orientering; tillid i forhold information, man tilgår via forskellige medieplatforme; samt spørgsmål om information, politisk deltagelse, og valgdeltagelse. I sidste artikel sammenlignes centrale fund fra undersøgelsen i 2017 med de foregående undersøgelser fra december 2015 og december 2016.

Rapporten er udarbejdet af Gitte Stald (ITU) (red.); Jakob Linaa Jensen (DMJX); Roger Buch (DMJX); Troels Runge (ITU).

Rapporten kan downloades her DECIDIS Survey Report 2017 Final

 

—————————————————-