Hjemme hos Kirsten

Jeg var hjemme at besøge Kirsten i hendes lejlighed på stjernen. Kirsten har ikke selv computer, så hun skulle låne en tablet af Give&Take. Rina som er ved at lave en lille dokumentarfilm om projektet var også med og filmede hele besøget.

Kirsten har aldrig ikke brugt hverken computer eller tablet tidligere. Men hun har været med de sidste par  gange når Give&Take har besøgt Stjerneklubben hvor hun havde fået oprettet en profil og prøvet at skrive hilsner og er blevet helt bidt af det.

Inde på Give&take siden læste vi Anettes nye opslag  på markedspladsen om at hun søgte aflagte blade. Kirsten havde selv en bunke hun gerne ville give videre. Vi lavede også et nyt opslag om noget tøj som Kirsten gerne ville af med, da det var blevet for stort.

Skrevet af Line

2016-02-25 14.30.09

Leave a Reply