Forbi elefanterne i solskin

Denne mandag var vejret godt, så vi besluttede at gå en tur op til Frederiksberg Have, hvor vi kunne kigge indt til elefanterne, som også var ude i det gode vejr. Jonna, bente og Rasmus gik en kortere tur på kirkegården og forbi de små køkken højbede. Det fungerede fint med de to ture og vi endte med at mødes igen på hjemvejen og følges hjem.

Til kaffen var der meget der skulle følges op på. Jonna som har været væk i en længere periode var tilbage igen og Grete viste billede fra hendes krydstogt til Caribien på computeren. Gurli er ved at være inde i rutinen med at oprette begivenheder og fik lagt billede og beskrivelse ind af ruten på Give&take siden. Vi fik en god snak om it og både for og imod brug af computere.

Skrevet af Line

Billede 22-02-16 13.56.51 Billede 22-02-16 13.58.18

Leave a Reply