En ny tur-rute

Denne mandag var en god dag for en gåtur – solen skinnede. Men vi (Line, Rasmus og Signe) kom desværre for sent – vi var lidt langsomme på cyklerne. Vores gåtur blev derfor en tur ud for at lede efter jer andre. Lige denne dag havde I taget en ny rute, vi ikke har prøvet før. Vi mødtes dog alle tilbage ved Lotte til kaffe og småkager.

Til kaffen talte vi lidt om sidste uges besøg fra Kristeligt dagblad – og at der var kommet nogle nye medlemmer i vores “rum” på hjemmesiden. Det var nogle af vores kollegaer i projektet som lige kiggede forbi for at se hvad der skete, men som nu er blevet meldt ud igen. Vi talte også om vores kommende besøg hos Karina – og der var spørgsmål om Give and Take projektet og hvor længe vi (Line, Rasmus og Signe) er med. Vi er med ca. 2 måneder endnu og næste mandag følger vi op på mødet med Karina.

Skrevet af Signe

IMG_9349 IMG_9350 IMG_9351

Leave a Reply