Hjemme hos Bent

Bent har været ude at investere i en ny tablet, som han gerne ville have hjælp til at komme igang med at bruge. Jeg var hjemme at besøge ham i hans lejlighed, hvor vi fik oprettet en profil til Bent på Give&Take siden.

Det første vi kiggede på var de andre medlemmer i gågruppen, det var faktisk ret mange. Vi sammenlignede med den oprindelige telefonliste Bent havde liggende. Nogle er faldet fra og nye kommet til siden. Vi så at de andre havde billeder på deres profiler, så vi fik også taget et billede af Bent med hans nye tablet, som også kan fungere som kamera.

Vi fik kigget på de forskellige opslag og billeder der ligger på siden og Bent svarede på Bentes kaffeinvitation ved at skrive en kommentar og fik også skrevet en hilsen til de andre om at han nu er med på siden.

Skrevet af Line

Billede 28-01-16 13.52.55 Billede 28-01-16 13.53.03

Leave a Reply