Hjemme hos Rie

Jeg var hjemme hos Rie, som bor lige bag ved Lotte sammen med hendes mand. Vi øvede os i at bruge Give&Take siden på RIes tablet. Rie havde selv været inde at skrive en besked om at hun vil være fraværende de kommende uger, men hun var i tvivl om den var nået ud til alle. Vi fandt ud af at alt på siden kan ses af alle fra gåklubben. Rie savner dog at det bliver mere tydeligt, hvilke beskeder der er nye og at man også får besked på e-mail, når der sker nye ting på siden.

Til sidst fik vi afprøvet hvordan vi kan dokumentere længden af gåturene, som Karina har efterspurgt. Rie oprettede en begivenhed for den sidste gåtur og lagde et billede af ruten ind, som hun allerede havde på sin mobiltelefon. Til sidst skrev hun hvor langt vi gik.

Skrevet af Line

Billede 21-01-16 11.11.21 Billede 21-01-16 11.16.32

Leave a Reply