Stjerneklubben er igang igen

Rasmus, Line og Thomas besøgte stjerneklubben for første gang i det nye år. Det var tablets, kaffe og lagkage på programmet. Der var flere nye med, der ikke havde været med sidste gang, men bare kastede sig ud i det. blandt andet Kirsten som aldrig før havde brugt en tablet, men blev helt bidt af det.

Nogen måtte starte med at oprette nye profiler, da de havde glemt deres brugernavn og kodeord over julen, men det lykkedes alle at komme på. Anette havde allerede lagt alle forårets nye aktiviteter ind på siden, som begivenheder. Så der blev skrevet kommentarer om bankogaver, forslag til turer ud af huset og lavet til- og frameldinger. Fremover vil Anette holde aktivitesplanen opdateret med de sidste nye ændringer inde på siden.

Skrevet af Line

IMG_2249 IMG_2250 IMG_2255 IMG_2256

Leave a Reply